Een geslaagd bezoek aan Sfinks Mundial
May 30, 2023 13:20

Op 18 mei hebben Ilse, Arpine en Amandine een bezoek gebracht aan Sfinks Mundial, dit is een onderdeel van het bekende Sfinks Mixed festival. Dit gratis evenement bood bezoekers de gelegenheid te genieten van verschillende Street food, leuke optredens en gezellige marktkraampjes. Met veel goesting en opgetogenheid namen we deel aan dit evenement om YFU Vlaanderen te promoten. De weersomstandigheden waren super en het evenement was zonder twijfel een succes.

Onze voornaamste taak was het aanbieden van informatie omtrent de mogelijkheden van

uitwisselingsprogramma’s voor jongeren en potentiële gastgezinnen. Met veel enthousiasme hebben we talloze bezoekers aangesproken, waarbij we werden verwelkomd met een opmerkelijke mate van interesse en positieve respons. Het was leuk te zien hoeveel jongeren en ouders een oprechte interesse toonden in het verkennen van andere culturen en het verwerven van onschatbare internationale ervaringen. Ook was het verrassend dat oud- deelnemers ons benaderden om hun persoonlijke verhalen te delen, waarin zij met enthousiasme spraken over de aangename herinneringen die zij hebben overgehouden aan hun uitwisselingservaringen.

Kortom kan ons bezoek aan Sfinks Mundial als geslaagd worden beschouwd. Wij hebben volop genoten van de muziek, het lekkere eten en de aangename sfeer. Dit evenement bood een uitgelezen mogelijkheid om de naam en doelstellingen van YFU Vlaanderen onder de aandacht te brengen, hopelijk krijgen we volgend jaar opnieuw de kans om op Sfinks Mundial te staan.


Heb jij ook zin om samen met YFU naar beurzen en festivals te gaan om er als ambassadeur onze werking in de kijker te zetten? Geef dan een seintje op volunteers@yfu.be en misschien sta jij volgende keer wel op Sfinks Mundial of een ander festival bij jou in de buurt!