Een gastgezin voor Jin uit Thailand
May 30, 2023 13:34

Jin is een ambitieuze en hardwerkende student uit Thailand die naar België komt als uitwisselingsstudent. Volgens haar schoolbeoordeling, is ze iemand die goed tijd kan beheren en goede cijfers behaalt, ze is ook een teamleider.

Jin heeft tal van talenten, interesses en vaardigheden die ze bijdraagt aan haar klasgenoten en school. Zo is ze actief betrokken bij de studentencommissie, is ze leider van het "Green Team" tijdens festivals, werkt ze mee aan wetenschapsprojecten en heeft ze deelgenomen aan Olympische wetenschappelijke wedstrijden.

Ze heeft ook een grote interesse in wetenschap en de natuur.

Ze heeft haar vaardigheden en interesses ontwikkeld door haar betrokkenheid bij verschillende activiteiten, zoals de organisatie van grote evenementen zoals de Open House, de Thailand International Science Fair, de Sportfestival en zo meer, hierdoor heeft ze veel waardevolle ervaringen opgedaan op het gebied van tijdsbeheer en het nemen van de beste beslissingen.

Jin is een enthousiaste student die altijd bereid is om haar vaardigheden en interesses te delen met anderen en haar gastgezin zal zeker van haar betrokkenheid en bijdrage profiteren.

Ze is ook gepassioneerd over sport en heeft een ruime ervaring in badminton, basketball, alsook in volleyball, waar ze graag naar kijkt.

Ze wil graag nieuwe sporten leren en als het even kan met haar gastgezin die sport beoefenen.

Jin is iemand die graag haar comfortzone verlaat om nieuwe culturen, talen en mensen te leren kennen. Ze is een sociaal persoon die snel vrienden maakt en graag haar hobby's deelt, zoals koken en bakken, vooral van Thais eten.

Ze is een persoon die goed aanpast aan haar omgeving en zal zich snel op haar gemak voelen bij haar gastgezin.

Jin komt eind augustus aan en blijft tot het einde van het schooljaar.

Meer weten over gastgezin worden? https://gastgezin.yfu.be/word-...