Gezellige Bowlingavond met Vrijwilligers in Leuven
November 13, 2023 12:38

Nadat één van onze vrijwilligers het idee lanceerde, verzamelden een groep enthousiaste vrijwilligers zich voor een gezellige bowlingavond in Leuven. Het beloofde een ontspannende en vermakelijke avond te worden.


Iedereen werd voorzien van schoenen en een bowlingbaan werd toegewezen zodat het spel kon beginnen. Sommige van onze vrijwilligers bleken verborgen talenten te hebben, terwijl anderen gewoon genoten van het plezier van het spel, ongeacht hun prestaties. De bowlingbaan was gevuld met opwinding en positieve energie, enkel de paarse bowlingballen ontbraken. Fijn dat jullie er waren en ervan genoten!

Dit soort informele bijeenkomsten dragen bij aan een positieve en ondersteunende sfeer onder vrijwilligers, daarom moedigt YFU Vlaanderen zulke activiteiten sterk aan. Heb jij als vrijwilliger nog een idee om iets vrijblijvend te organiseren in jouw buurt? Laat het zeker weten aan Lucas op het mailadres volunteers@yfu.be.

Het zou geweldig zijn om op initiatief van onze vrijwilligers in de toekomst meer soortgelijke bijeenkomsten te organiseren om de betrokkenheid van vrijwilligers te blijven waarderen en te versterken.