Sfinks Mundial
May 13, 2024 07:29

Op 9 mei hebben we de kans gehad om aan het Sfinks festival deel te nemen. Het Sfinks festival is een groot festival waar we andere culturen kunnen ontdekken. Het is mogelijk nieuwe dingen uit te proberen en de sfeer is heel gezellig. Dit festival is een leuke manier om de wereld te ontdekken met verschillend voedsel, muziek, dansen… Daarom komen we elk jaar naar het festival om onze organisatie te presenteren en dat is altijd de moeite waard.

De hele dag hebben we met mensen over YFU gepraat om onze organisatie uit te leggen. Dat was de bedoeling van deze dag maar we waren ook op zoek naar mensen die geïnteresseerd zouden zijn om een student te ontvangen omdat we nog gastgezinnen nodig hebben. Dit festival is voor alle leeftijden en dat was ook de gelegenheid om oude uitwisselingsstudenten van YFU te zien en over hun ervaring te babbelen.

Gelukkig was het weer fantastisch en genoten we van de zon. Ten slotte was het echt een leuke activiteit om mijn vrijwilligerswerk bij YFU af te sluiten.

Théo - Bel'J intern

Word gastgezin, klik hier: https://gastgezin.yfu.be/

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief over de gastgezinnen zoektocht: https://yfu.us21.list-manage.c...