Bobbejaanland, je was fantastisch!
June 11, 2024 09:59

Op een stralende zondag, 9 juni, besloten wij, een avontuurlijke groep bestaande uit Noa, Sacha, Midoriko, Tamaki, Eugene, Khangh, Kanta, Chi en Tony (de gastvader van Noa), het betoverende Bobbejaanland te verkennen. Onze dag begon met een verfrissende start bij de waterattracties, waar we allemaal kletsnat uitkwamen, maar met grote glimlachen op onze gezichten.

Adrenaline en Sensatie

Naarmate de dag vorderde, groeide onze durf en waagden we ons aan de steeds opwindendere achtbanen. De adrenaline stroomde rijkelijk terwijl we van de ene spannende attractie naar de andere gingen. Het hoogtepunt van de dag was de Typhoon, waar onze harten in onze keel bonsden en de wind langs onze oren suisde. Helaas was de Fury gesloten vanwege een technische storing, maar dit kon onze pret niet drukken. Met zoveel te beleven in dit amusementsparadijs bleven onze geesten onverminderd hoog.

Zoete afsluiting en spelletjes

We sloten onze dag af met een heerlijke zoete traktatie: een ijsje dat smolt op onze tongen en ons afkoelde na een dag vol opwinding. Daarna brachten we nog een kort bezoek aan de arcadehal, waar we lachten, speelden en de tijd vergaten. Helaas sloot het park al om 17:00, maar de herinneringen die we maakten, zijn voor altijd.

Een dag vol gelach en herinneringen

Onze dag in Bobbejaanland was een dag vol vreugde, gelach en onvergetelijke herinneringen. Het park bood ons avontuur, plezier en momenten die ons nog lang zullen bijblijven. Bobbejaanland, je was fantastisch!

Met vriendelijke groeten,

Demeester Tony

Gastouder en kersverse vrijwilliger voor fundraising (meer hierover binnenkort ;)!)

Wil je mee onderdeel uitmaken van het fundraising team? Contacteer ons via info@yfu.be